Oog des Meesters versie 5

Ik ben hier omdat er een link in het boek stond

We hebben goed en slecht nieuws voor je. Eerst maar het goed nieuws. Je hebt de domainnaam goed overgetypt en bent nu belandt op de website die in het boek staat. En daar houdt het goede nieuws wel zo’n beetje op.

Het slechte nieuws is dat deze website helemaal niet van LT Publications is of van iemand die betrokken was bij het maken van het boek dat je aan het lezen was. Hoe dat kan vraag je je af? Lees verder of ga naar het kopje “Misschien helpt dit”.

Over een man die niet organiseren kan

Luc is een man met een heel groot hart en die waarschijnlijk heel moeilijk nee kan zeggen als hem iets gevraag wordt. Dat heeft de wereld al vele mooie dingen opgeleverd zoals het spel Oog des Meesters v.5 [OdM5]. Zonder Luc zou dat er nooit zijn geweest. Zijn doorzettingsvermogen is iets waar iedereen alleen maar met bewondering naar kan kijken.

Het enige minpuntje is dat hij niet de beste regelaar is. Daardoor begint hij aan heel veel (hij kan immers geen nee zeggen) maar duurt het heel lang voordat iets echt klaar is. Dat zie je aan de boekenreeks van OdM5 en dat zie je nu letterlijk voor je neus.

Luc heeft in de afgelopen jaren nooit de moeite genomen om die domeinnaam die hij gebruikt in zijn boeken, oogdesmeesters.com, ook daadwerkelijk te claimen en er een website aan te hangen. Dus heb ik dat maar gedaan en probeer lezers van zijn boeken zo goed en zo kwaad als dat gaat te helpen.

Misschien helpt dit

In het Regelwerk en “De openbaring des hemels” staat deze domeinnaam vermeld. Misschien ook in andere boeken maar daar zijn wij op dit moment nog niet van op de hoogte. Omdat wij niet de kwaadste zijn proberen we je toch verder te helpen.

Het Regelwerk

In het Regelwerk staat dat er hier een Heldendocument te downloaden zou zijn. Helaas is dat niet waar. Wat LT Publications je wel aanbiedt is om tegenbetaling van €0,99 het Heldendocument te kopen opdrivethrurpg.com. Waarna je het zelf kunt afdrukken wat een veelvoud van die ene Euro kost (een kleurenkopie kost tussen de 30 en 50 cent per afdruk, het Heldendocument bestaat uit 6 pagina’s, maakt €1,80 – €3,00).

De openbaring des hemels

Hier zou een hand-out en een plattegrond van Oudenburg te vinden zijn. Ook dat is niet waar. Je zult daarvoor naar onze Duitse vrienden moeten gaan, die hebben wel alles voor elkaar. Logischerwijs is de tekst niet in het Nederlands maar onvervalst Duits. Om je het makkelijk te maken hebben we hier de link rechtstreeks naar de pdf, of zoek zelf op de website van Ulisses.

Er is ook een plattegrond van Oudenburg/Altenbrück gemaakt door een liefhebber. Je vindt die op de website www.orkenspalter.de. Vergeet niet om een berichtje achter te laten en Lynx, de maker, te bedanken.

Andere boeken

Zodra we op de hoogte zijn van andere boeken waar hand-outs en plattegronden voor zijn dan zullen we die hier toevoegen. Dat zullen dan weer geen Nederlandstalige versies zijn want we gaan ervan uit dat Luc dat nog niet op orde zal hebben.